Preskočiť na hlavný obsah

Taký bol júl


Ahojte!

Dneska by som sa s Vami rada podelila o to aký som mala tento mesiac. Tento článok bude hlavne o fotkách. Veľa

Tak čo ma tento mesiac potešilo? Samozrejme to, že začalo leto. Ja zbožňujem leto. Milujem večerné prechádzky. To, že som oblečená naľahko. Letné opekačky, grilovačky, túry, sedenie na terase s kamarátmi a popíjanie dobrých drinkov. Proste leto je úžasné obdobie, keď mi príde, že je každý človek uvoľnenejší a spokojnejší.

Bývam v malom mestečku (dedine) v Čechách, kde je jednou z výhod to, že máte to blízko do Prahy, Plzne a tak. Ale aj to, že tu v okolí je krásna príroda. Môžte tu robiť pešie túry ale aj opekačky. My s manželom chodíme vonku do prírody celkom často. Ak netrávime víkend v Prahe tak sa túlame tuto v okolí. Máme tu tri rybníky. Krásne lesy. Neďaleko je aj Karlštejn, ktorý je za mňa fakt dokonalý :-)

Tu som si pre Vás pripravila pár fotiek aby ste sami posúdili či sa Vám tu páči alebo nie :- )






Ako som už vravela zbožňujem opekačky a momentálne si ich stále spájame aj s menšou túrou po okolí :-)











Ako ďalšie čo ma potešilo bol pribalený darček k časopisu Žena a život a to koncentrovaný sprchový gél. Táto vôňa je veľmi pekná a mala som doma tento sprchový gél ale klasický. 


Prišiel mi aj balíček od značky Renovality v rámci spolupráce. Dostala som tri oleje, ktoré od prvého dňa testujem. Na článok sa môžete určite tešiť onedlho. 


V rámci spolupráce som si objednala fotozošit, ktorý ste mohli vidieť na mojom fb alebo instagrame. Ja som bola s ním veľmi spokojná a tak už teraz sa chystám objednať si fotoknihu, kde dám fotky z Tatier :-) 

Od Albi som dostala v rámci spolupráce voňavý balíček, o ktorom si už čoskoro budete môcť prečítať.



V polke júla som šla na dva týždne na Slovensko. Strávila som týždeň s rodinou a potom týždeň len s mojím manželom v Tatrách.








A čo bolo na mojom blogu? Mohli ste si prečítať rôzne recenzie a ja dúfam, že sa Vám páčia.

Na začiatku mesiaca ste si mohli prečítať o dvoch antiperspirantoch 


O osviežení s termálnou vodou od Avéne.


Mohli ste si prečítať o tom ako sa starám o svoje vlasy

.
O CC krému, ktorý som si zamilovala.


Testovala som aj ľadovú masku.


O dvoch penách z Dm drogérie.


V časopise Žena a život bol jeden super krém o ktorom ste si mohli u mňa na blogu prečítať.


Mohli ste si prečítať o jednej drahej a jednej lacnej maske.


Na konci mesiaca ste si mohli pozrieť čo obsahoval ďalší zelený box. 


A aký bol Váš mesiac? Čo Vám urobilo najväčšiu radosť?

S pozdravom Zuzka :-) 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.