Preskočiť na hlavný obsah

Prírodná kozmetika z Bulharska - Spolupráca s Bioruža.sk

Ahojte!

Pred nedávnom som dostala mail s ponukou od eshopu Bioruza.sk. Ja som si do testovania vybrala tri výrobky, ktoré som ešte doma nemala a ktoré ma zaujali. Dneska by som Vám rada dva výrobky zrecenzovala. Ale pred tým ako prejdeme k recenzii tak by som Vám rada v skratke tento eshop predstavila.
Vznikol v roku 2015 a predáva väčšinou prírodnú a bio kozmetiku, Výrobky dodávajú zo spoločnosti Biofresh z Bulharska pre Slovenskú a Českú republiku. Ak máte problém pri vyberaní produktov stačí sa im len ozvať a oni Vám radi pomôžu čo veľmi oceňujem. Ceny majú priaznivé. Pozerala som si viacero eshopov s týmito výrobkami a tento má najlepšie ceny.  A teraz už môžme prejsť k samotnej recenzii.



Začala by som jedným voňavým spoločníkom do sprchy. Tento sprchový gél som si vybrala z toho dôvodu, že v poslednej dobe sa mi nejako začala páčiť vôňa levandule. Vážne dlho sa mi táto vôňa nepáčila ale teraz by som ju mohla čuchať stále. Herbs of Bulgaria - Lavander bola preto pre mňa jasná voľba. Táto séria je vyvinutá na báze levanduľového oleja a báze levanduľovej vody. Ja som si vybrala na skúšku sprchový gél:

Herbs of Bulgaria - Sprchový relaxačný gél z levandule pre ženy 


Tento sprchový gél obsahuje levanduľovú vodu, ktorá osviežuje, upokojuje, vyživuje a podporuje regeneráciu buniek v pokožke a má protizápalové účinky. Makadamový olej, ktorý je bohatý na esenciálne minerály a vitamíny intenzívne pokožku hydratuje, vyživuje a zvláčňuje.

Sprchový gél jemne čistí a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty. Pokožka po sprchovaní krásne jemne vonia. Stačí použiť pár kvapiek tohto gélu na mokrú pokožku, napeníme a následne opláchneme vodou. Ja sa v práci niekedy dosť zašpiním a preto sa musím s niektorými gélmi dosť drhnúť aby som sa poriadne umyla. S týmto gélom to ide veľmi ľahko čo ma prekvapilo. Pokožka tela je jemná, hebká na dotyk a hydratovaná. Teraz keď je teplo mám sem tam problém s vysušenou pokožkou ale s týmto gélom to nejako nepociťujem.

Sprchový gél neobsahuje parabény, ropné produkty a syntetické farbivá.

Balenie má 250 ml a kúpite si ho na stránke Bioruža.sk

Ako ďalší produkt som si vybrala ružovú vodu:

Rose of Bulgaria - Prírodná ružová voda 


Voda je vhodná na čistenie, upokojenie pleti aj na osvieženie. Táto prírodná ružová voda je získavaná destiláciou kvetov bulharskej ruže "ROSE DAMASCENA". Má čistiace, protizápalové, antialergické a utišujúce účinky. 

Ja som si túto vodu obľúbila hlavne ako rýchle osvieženie. Vôňa je úplne upokojujúca a kto má rad vôňu ruží tak si túto vodu proste zamiluje. Tvár je po použití hladká a upokojí podráždenú pokožku. Pleť vyzerá sviežo a vážne krásne vonia. Ja používam túto vodu niekedy spolu s ASKAM Maskou od Soaphorie. S touto vodou si pred spaním dočisťujem a upokojujem pleť. 

Tento produkt je bez parabénov

Balenie má 230 ml a má aj praktickú pumpičku, ktorá je fakt skvelá. Hodí sa práve na to osvieženie.
Kúpite si ho na stránke Bioruža.sk


Tretí výrobok ešte stále testujem a určite sa môžete tešiť aj na jeho recenziu. Môžem Vám prezradiť, že sa jedná o masku a ako už asi dobre viete ja masky zbožňujem a skúšam stále nové a nové.

A ako sa Vám páčia tieto produkty? Skúšali ste ich? Zaujali Vás? :-)

Komentáre

  1. Pekný článok a zaujimavé produkty :) ružovú vodu som skúšala, ale inej značky, no zo začiatku som jej nevedela prísť nejak na chuť, neskôr som ju používala tak ako ty, na osvieženie a na to bola celkom fajn :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchový gel z levandule by se mi líbil, tu vůni mám moc ráda. Teď v létě mám ale ráda více svěží vůně, ale na zimu a na relax do vany musí být super :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja ho striedam podľa chuti s inými sprcháčami :-) Tento používam ak chcem zrelaxovať :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.