Preskočiť na hlavný obsah

Prírodná kozmetika z Bulharska - Spolupráca s Bioruža.sk

Ahojte!

Pred nedávnom som dostala mail s ponukou od eshopu Bioruza.sk. Ja som si do testovania vybrala tri výrobky, ktoré som ešte doma nemala a ktoré ma zaujali. Dneska by som Vám rada dva výrobky zrecenzovala. Ale pred tým ako prejdeme k recenzii tak by som Vám rada v skratke tento eshop predstavila.
Vznikol v roku 2015 a predáva väčšinou prírodnú a bio kozmetiku, Výrobky dodávajú zo spoločnosti Biofresh z Bulharska pre Slovenskú a Českú republiku. Ak máte problém pri vyberaní produktov stačí sa im len ozvať a oni Vám radi pomôžu čo veľmi oceňujem. Ceny majú priaznivé. Pozerala som si viacero eshopov s týmito výrobkami a tento má najlepšie ceny.  A teraz už môžme prejsť k samotnej recenzii.



Začala by som jedným voňavým spoločníkom do sprchy. Tento sprchový gél som si vybrala z toho dôvodu, že v poslednej dobe sa mi nejako začala páčiť vôňa levandule. Vážne dlho sa mi táto vôňa nepáčila ale teraz by som ju mohla čuchať stále. Herbs of Bulgaria - Lavander bola preto pre mňa jasná voľba. Táto séria je vyvinutá na báze levanduľového oleja a báze levanduľovej vody. Ja som si vybrala na skúšku sprchový gél:

Herbs of Bulgaria - Sprchový relaxačný gél z levandule pre ženy 


Tento sprchový gél obsahuje levanduľovú vodu, ktorá osviežuje, upokojuje, vyživuje a podporuje regeneráciu buniek v pokožke a má protizápalové účinky. Makadamový olej, ktorý je bohatý na esenciálne minerály a vitamíny intenzívne pokožku hydratuje, vyživuje a zvláčňuje.

Sprchový gél jemne čistí a zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty. Pokožka po sprchovaní krásne jemne vonia. Stačí použiť pár kvapiek tohto gélu na mokrú pokožku, napeníme a následne opláchneme vodou. Ja sa v práci niekedy dosť zašpiním a preto sa musím s niektorými gélmi dosť drhnúť aby som sa poriadne umyla. S týmto gélom to ide veľmi ľahko čo ma prekvapilo. Pokožka tela je jemná, hebká na dotyk a hydratovaná. Teraz keď je teplo mám sem tam problém s vysušenou pokožkou ale s týmto gélom to nejako nepociťujem.

Sprchový gél neobsahuje parabény, ropné produkty a syntetické farbivá.

Balenie má 250 ml a kúpite si ho na stránke Bioruža.sk

Ako ďalší produkt som si vybrala ružovú vodu:

Rose of Bulgaria - Prírodná ružová voda 


Voda je vhodná na čistenie, upokojenie pleti aj na osvieženie. Táto prírodná ružová voda je získavaná destiláciou kvetov bulharskej ruže "ROSE DAMASCENA". Má čistiace, protizápalové, antialergické a utišujúce účinky. 

Ja som si túto vodu obľúbila hlavne ako rýchle osvieženie. Vôňa je úplne upokojujúca a kto má rad vôňu ruží tak si túto vodu proste zamiluje. Tvár je po použití hladká a upokojí podráždenú pokožku. Pleť vyzerá sviežo a vážne krásne vonia. Ja používam túto vodu niekedy spolu s ASKAM Maskou od Soaphorie. S touto vodou si pred spaním dočisťujem a upokojujem pleť. 

Tento produkt je bez parabénov

Balenie má 230 ml a má aj praktickú pumpičku, ktorá je fakt skvelá. Hodí sa práve na to osvieženie.
Kúpite si ho na stránke Bioruža.sk


Tretí výrobok ešte stále testujem a určite sa môžete tešiť aj na jeho recenziu. Môžem Vám prezradiť, že sa jedná o masku a ako už asi dobre viete ja masky zbožňujem a skúšam stále nové a nové.

A ako sa Vám páčia tieto produkty? Skúšali ste ich? Zaujali Vás? :-)

Komentáre

  1. Pekný článok a zaujimavé produkty :) ružovú vodu som skúšala, ale inej značky, no zo začiatku som jej nevedela prísť nejak na chuť, neskôr som ju používala tak ako ty, na osvieženie a na to bola celkom fajn :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchový gel z levandule by se mi líbil, tu vůni mám moc ráda. Teď v létě mám ale ráda více svěží vůně, ale na zimu a na relax do vany musí být super :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja ho striedam podľa chuti s inými sprcháčami :-) Tento používam ak chcem zrelaxovať :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.