Preskočiť na hlavný obsah

Lirene Hypoallergenic fyziologický micelárny odličovací gél

Ahojte!

Pred nedávnom som sa stala opäť testerkou Lirene a ja by som sa s Vami dneska veľmi rada podelila o moju skúsenosť. Na výber bola micelárna voda alebo micelárny fyziologický gél. Ja som si vybrala ten gél, keďže ma zaujal viac ako tá voda. A hlavne preto, že micelárnu vodu od Lirene som už mala dávnejšie ale s týmto gélom som pred tým nemala žiadnu skúsenosť.


Popis:
Nepenivý. extra jemný gél pre efektívne čistenie tváre a očí, odstraňovanie make-upu a nečistôt. Osviežujúci gél s micelami pomáha urýchliť a zlepšiť efektívnosť čistenia pri zachovaní prirodzenej pH pokožky.

Účinky:
Efektívne čistí, zachováva prirodzenú pH pokožky, hydratuje, zjemňuje, vyhladzuje a upokojuje podráždenie.

Použitie:
Gél môže byť použitý s vodou alebo bez nej. Naneste na vatový tampón alebo priamo na tvár a vyčistite pokožku tváre a v okolí očí. Utrite zvyšný gél obrúskom alebo opláchnite vodou.


Tento gél ja osobne používam tak, že si navlhčím celú tvár a dám si gél priamo na tvár. Jemne si celú tvár premasírujem a zotriem gél s make-upom odličovacím tampónom. Tento gél mi pekne odlíči celú tvár. Dám s ním dole aj riasenku a proste všetko bez problémov. Micelárny gél je číry a má tekutejšiu gélovú konzistenciu. Veľkou výhodou je, že balenie má praktickú pumpičku takže si dokážete  nadávkovať také množstvo aké potrebujete k odlíčeniu. Po použití je pleť čistá, jemná a príjemná na dotyk. Skúšala som aj odlíčenie nasucho ale v tomto prípade je nutné použiť viac gélu aby sa pleť odlíčila. Gél má príjemnú jemnú vôňu - pripomína mi melón.

Tento gél určite odporúčam. Ja som s ním veľmi spokojná. Striedam ho s čistiacim micelárnym gélom od Garnier. Tento gél si môžete zakúpiť na Notino.cz

Skúšali ste tento gél? Boli ste s ním spokojné alebo naopak?

Komentáre

  1. Já místo gelu si zvolila micelární vodu a je celkem fajn, ale není to zázrak. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem tento gel zaregistrovala v drogeriích, ale přece jenom dávám raději přednost micelární vodě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.