Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Skin Cleansing čistiaci micelárny gél

Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás ďalší typ na odlíčovanie. Určite ste zvyknuté na odličovanie s rôznymi micerálnymi vodami alebo tak podobne ale dneska mám pre Vás typ na odličovací gél.

Popis:
Pre citlivú pleť.
Odstraňuje make-up + čistí + zjemnňuje.
Dermatologicky a oftalmologicky testovaná.

Čistiaci oplachovací gél s micelárnou technológiou účinne odstraňuje nečistoty, kožný maz a make-up ako magnet. Vhodný na použitie v sprche.



Ja som s týmto produktom veľmi spokojná. Keď niektorá z Vás robí napr. na zmeny tak ako ja, určite pozná ten pocit, keď sa Vám pomaly nechce ani len ísť do sprchy a nie sa ešte aj odlíčiť a nato je super tento gél. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá a šetrí aj čas. Používam ho hlavne v sprche. Stačí si len navlhčiť tvár a dáť malé množstvo gélu do ruky a pomasírovať si s ním celú tvár. Odlíčenie je rýchle a bezchybné. Po výjdení zo sprchy si už tvár nemusím ani doodlíčovať, pretože na tvári už nemám žiadnu zmienku po make-upe. Tento gél som skúšala aj s vatovým tampónom ale pre mňa je lepšia voľba odlíčenia vo sprche. Po použití mám pleť čistú a nie je nejako vysušená.


Tento odličovací gél je skvelá voľba na rýchle a účinné odlíčenie. Môžte si ho zakúpiť na stránke Notino.cz Balenie má 200 ml a fľaštička má praktickú pumpičku na dávkovanie. Jediné čo by som tomuto gélu vytkla je to, že keď sa dostane do očí tak štípe. Za mňa to nie je nejaké hrozné ale kto ma citlivé oči, tak to môže byť problém.


Tak a čo používate na odlíčovanie Vy? Zaujal Vás tento gél?

Komentáre

  1. Tyto gely jsou super, taky je velmi ráda používám. Tento od Garnier jsem ještě neměla, ale mám jeden od YR a taky mi parádně vše odlíčí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten od YR som ešte neskúšala 😊 ale ak je ako tento tak potom myslím, že by som s ním bola spokojná

      Odstrániť
  2. Už po něm pokukuji, ale zatím ho až tak nepotřebuji, mám gel od Ziaji a ten je perfektní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Ziaji ešte nič nemám 😊 Ale popozeram sa aj po tomto géle

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.