Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Skin Cleansing čistiaci micelárny gél

Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás ďalší typ na odlíčovanie. Určite ste zvyknuté na odličovanie s rôznymi micerálnymi vodami alebo tak podobne ale dneska mám pre Vás typ na odličovací gél.

Popis:
Pre citlivú pleť.
Odstraňuje make-up + čistí + zjemnňuje.
Dermatologicky a oftalmologicky testovaná.

Čistiaci oplachovací gél s micelárnou technológiou účinne odstraňuje nečistoty, kožný maz a make-up ako magnet. Vhodný na použitie v sprche.



Ja som s týmto produktom veľmi spokojná. Keď niektorá z Vás robí napr. na zmeny tak ako ja, určite pozná ten pocit, keď sa Vám pomaly nechce ani len ísť do sprchy a nie sa ešte aj odlíčiť a nato je super tento gél. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá a šetrí aj čas. Používam ho hlavne v sprche. Stačí si len navlhčiť tvár a dáť malé množstvo gélu do ruky a pomasírovať si s ním celú tvár. Odlíčenie je rýchle a bezchybné. Po výjdení zo sprchy si už tvár nemusím ani doodlíčovať, pretože na tvári už nemám žiadnu zmienku po make-upe. Tento gél som skúšala aj s vatovým tampónom ale pre mňa je lepšia voľba odlíčenia vo sprche. Po použití mám pleť čistú a nie je nejako vysušená.


Tento odličovací gél je skvelá voľba na rýchle a účinné odlíčenie. Môžte si ho zakúpiť na stránke Notino.cz Balenie má 200 ml a fľaštička má praktickú pumpičku na dávkovanie. Jediné čo by som tomuto gélu vytkla je to, že keď sa dostane do očí tak štípe. Za mňa to nie je nejaké hrozné ale kto ma citlivé oči, tak to môže byť problém.


Tak a čo používate na odlíčovanie Vy? Zaujal Vás tento gél?

Komentáre

  1. Tyto gely jsou super, taky je velmi ráda používám. Tento od Garnier jsem ještě neměla, ale mám jeden od YR a taky mi parádně vše odlíčí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten od YR som ešte neskúšala 😊 ale ak je ako tento tak potom myslím, že by som s ním bola spokojná

      Odstrániť
  2. Už po něm pokukuji, ale zatím ho až tak nepotřebuji, mám gel od Ziaji a ten je perfektní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Ziaji ešte nič nemám 😊 Ale popozeram sa aj po tomto géle

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.