Preskočiť na hlavný obsah

Den matek s Notino.cz


Tak ako každý rok v máji, tak aj tento rok tu máme jeden z najkrajších sviatkov (aspoň podľa mňa) Druhú májovú nedeľu oslavujeme tú najdôležitejšiu ženu, ktorú na svete máme - našu mamku. Pre mňa je moja mamka najlepší človek na svete. Naučila ma všetko čo viem. Jej vďačím zato aká som a viem, že jej nikdy nesplatím to čo mi dala a aj dáva. Určite viete, že k mamke sa máte správať vždy s láskou a úctou. Svojej mamke by ste mali dokazovať svoju lásku každý deň a nie len na deň matiek. Ale keďže je táto nedeľa venovaná práve im tak je pekné ak si na nich spomeniete a dáte im napr. aj nejaký darček. Určite ste im darčeky vyrábali ako malé a teraz keď ste už dospelé (alebo keď si už dokážete nejaké peniaze ušetriť) je určite dobré jej aj ten darček kúpiť.


Každá z nás si svoju mamku dobre pozná a vie po čom jej srdce túži ale ak by ste hľadali inšpiráciu tak si môžete pozrieť darčeky ku dňu matiek, ktoré vybralo Notino.cz


Ja Vám tu dám tiež pár tipov na darčeky, ktoré viem, že by potešili moju mamku. Možno nimi inšpirujem aj Vás.

Myslím, že žiadna žena nepohŕdne kvalitným parfémom. Ja som vybrala tento pretože si myslím, že by sa k mojej mamke hodil.



Keďže mamka už má svoj vek a má citlivú pleť tak určite by sa jej hodil tento krém. 


Moja mamka už dlhé roky používa krém Nivea a táto sada vyzerá veľmi pekne.


Má rada relax vo vani a táto sada by sa jej určite hodila.


Keďže sa moja mamka veľmi nelíči tak o to viac zbožňuje balzámy. Jeden Eos balzám už má a táto sada by jej určite urobila veľkú radosť.


Mojej mamke riednu vlásky a keďže si ich aj farbí tak si myslím, že táto sada by bola práve pre ňu to pravé.


Všetky tieto výrobky si môžete zakúpiť na Notino.cz 
Ja na internete nakupujem veľmi rada, keďže mám voľné len víkendy a to je väčšina ľudí v nákupných centrách a vážne neznášam, keď sa mám niekde tlačiť medzi miliónom ľudí. Cez internet mám kľud a môžem si tam v pohode vybrať čo len chcem a nikam nemusím chodiť. 

Tak čo? Zaujalo Vás niečo z môjho výberu? Plánujete niečo mamke kúpiť? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári. 












Komentáre

  1. Krásné výrobky jsi vybrala. Moje maminka je daleko a tak ji bude muset stačit nějaké pěkné přání. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) No moja mamka je tiež ďaleko :-) Myslím, že každú mamku poteší aj napr. len telefonát ;-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.