Preskočiť na hlavný obsah

Garnier textilné masky na tvár - Aqua bomb a Freshness


V poslednej dobe sa na trhu s kozmetikou častejšie objavujú textilné masky. Ja mám masky veľmi rada a tieto textilné majú výhodu v tom, že sa ľahko nanášajú a ľahko dávajú dole. Keď sa objavili na trhu nové masky od Garnier tak som si ich musela hneď kúpiť a vyskúšať. Majú tri druhy a ja som si vzala dve.



Garnier Moisture + Aqua Bomb

- má to byť superhydratačná vyplňujúca textilná maska
- hydratačná  bomba v podobe textilnej masky s glycerínom, výťažkom z granátového jablka a kyselinou hyalurónovou
- pleť má vyzerať rehydratovaná a revitalizovaná


Použitie:
1. Masku aplikujeme na vyčistenú tvár z bielej strany. Modrý ochranný film musí byť viditeľný z vrchnej časti tváre.
2. Dáme dole ochranný film.
3. Necháme pôsobiť 15 minút.
4. Masku dáme dole a prebytočnú masku môžte zmyť alebo votrieť do tváre.

Ja som si prebytočnú masku rozotrela po tvári a dekolte. Tento 15 minútový relax je fakt skvelý. Maska má príjemnú vôňu a pleť som mala po jej použití jemnú a hydratovanú. Zbožňujem masky a táto mi vážne sadla. Maska sa pekne prispôsobí tvári. Príjemne chladí a na pleti ma neštípala ani nič podobné.


Garnier Moisture + Freshness

- superhydratačná čistiaca textilná maska
- textilná maska s osviežujúcim a čistiacim zložením obsahujúcim extrakt zo zeleného čaju, kyseliny hyalurónovej a hlycerínu
- pleť má vyzerať intenzívne regydratovaná, osviežená a vyčistená


Použitie je to isté ako pri predošlej maske.

Táto maska mi tiež veľmi sadla. Vôňa je ešte príjemnejšia ako u tej prvej. Na tvári masku nie je ani cítiť. V pohode môžte robiť čokoľvek a ani si neuvedomíte, že ju na tvári máte. Tvár vyzerá sviežo a moje suché miesta na tvári pekne vyplnila.

Ceny týchto masiek sa pohybujú okolo 50 Kč a ak ste takým milovníkom masiek ako ja určite ich vyskúšajte :-) Ja som s nimi spokojná a určite si ich opäť kúpim.


A čo Vy? Používate masky? Skúšali ste nejakú z týchto?

S pozdravom Zuzka :-)



Komentáre

  1. Zatím jsem se k těmto maskám nedostala, ale hodně mě lákají. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky jsem neměla v plánu zkoušet, ale čtu na ně celkem pozitivní recenze, tak je asi nakonec budu muset taky zkusit :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy si hovorím, že človek musí skúsiť sám inak sa to nedá 😊 Čítala som už aj pár článkov o tychto maskách ktoré neboli pozitívne a tak som sa rozhodla napísať tento článok a napísať zase aj svoj názor 😉😊

      Odstrániť
  3. Mela jsem tu zelenou a za me propadák.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No a mne sa práve ťa zelená páčila ešte viac ako modrá 😉😁

      Odstrániť
  4. Všude se o těchto maskách píše a všude na ně narážím. zatím jsem jim docela odolávala, ale asi si budu muset také jednu na zkoušku vzít :-) bu´d do té modré nebo jsem viděla ještě růžovou, ta je myslím na citlivou pleť...
    Blueberry Pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je aj ružová 😊 Práve preto som si ju nevzala keďže je na citlivú pleť a tu ja nemám 😊

      Odstrániť
  5. Masky jsem ještě nezkoušela a kdo ví, třeba taky někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.