Preskočiť na hlavný obsah

2SIS CUCU telové maslo + BioBeauty krabička krásy


Ahojte!

Dneska som si pre Vás pripravila menšiu recenziu na jedno telové maslo, ktoré som mala v Biobeauty krabičke krásy. Toto telové maslo je od značky 2SIS, za ktorou stoja dve sestry Martina a Katarína. Táto značka je prírodná a tak sa nemusíte báť žiadnej chémii. Som veľmi rada, že sa na Slovensku takto rozbieha obchod a výroba s prírodnou kozmetikou a človek si môže vybrať to, čo sa mu páči a čo mu vyhovuje.



CUCU telové maslo - Jahoda & Malina
Toto maslo je vhodné hlavne pre suchú pokožku. Teraz v zime sa určite veľmi hodí. Ja ho používam od Vianoc a moja pokožka je jemná a veľmi príjemná na dotyk. Po suchej pokožke už nie je ani zmienka.

Stačí použiť menšie množstvo. Najprv mi toto maslo pripomínalo peeling ale hneď ako som ho dala na pokožku tela tak sa príjemne vstrebalo a zanechalo pokožku jemnú a hydratovanú. Na tele necháva jemnú, príjemnú vôňu, ktorá mi pripomína jahodovo-malinový jogurt.

Balenie je veľmi pekné a myslím, že by výrobky od 2SIS boli skvelým darčekom pre každého kto má rád prírodné produkty a krásne balenia. K tomu všetkému je toto maslo 100% vegetariánske a vegánske.

Cena 200g balenia je 12 Eur. Ja mám doma 100g balenie. Na ich e-shope si môžete pozrieť aj ďalšie ich výrobky.


Ako som už spomínala tak toto maslo som mala v BioBeauty krabičke krásy a teraz Vám ukážem aj ostatné veci, ktoré sa v nej nachádzali.

MusK - Vôňa Provence 
Slovenské ručne vyrábané prírodné mydlo.


Ďalším výrobkom bola vzorka od Dulcie a to Šípkový krém na tvár s provitamínom B5



Havlíková prírodná apotéka bola zastúpená vzorkom pleťového krému Krásná paní


TVOJa kozmetika a jej vzorka Arganového oleja



Okrem kozmetiky som tam našla aj dve vzorky na pranie Tierra Verde 


Poslednou vecou, ktorá bola v tejto krabičke bola vzorka vonného vosku Jemnô. Táto značka je od Bašky, ktorá má e-shop Biobeauty a rozbehla aj e-shop Jemnô , kde nájdete všetky sviečky a vonné vosky od Bašky. 


Za mňa to bola veľmi podarená krabička krásy a som veľmi rada, že som vďaka nej mohla spoznať aj značku 2SIS :-)


A čo Vy? Skúšali ste niečo z toho? :-) Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári :-)




Komentáre

  1. Nezkoušela , ale zaujalo mě to máslíčko :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem měla krabičku krásy a s obsahem jsem byla velmi spokojená. Máslo jsem měla medové a tu vůni zrovna moc nemusím, tak jsem ho darovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak medová vôňa nie je ani moja jedna z najobľúbenejších vôní 😁

      Odstrániť
  3. To máslo vypadá dobře, určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.