Preskočiť na hlavný obsah

Avon nutra effects - velvet soft moisture


Pred nejakým časom som od Brandnooz boxu dostala dva tieto krémy. Jeden pre mňa a jeden pre niekoho iného. Ja som sa rozhodla tento krém podarovať mojej švagrinej. Ten druhý som skúšala a používala aby som si urobila svoj vlastný názor.



Tento krém má 200 ml. Je vhodný na tvár aj celé telo. Musím sa priznať, že na tvár som ho skúšala párkrát ale nejako ma neoslovil. Jeho vôňa je pre mňa veľmi ťažká na tvár. Na pleti bol krém veľmi mastný a cítila som ho aj po dlhšom čase. Hydratáciu som na tvári nebadala žiadnu a tak som sa vrátila radšej k svojmu obľúbenému dennému krému.

Na telu mi nevadí. Krém je hutnejší ale rýchlo sa vpíja do pokožky.  Ak mám pocit suchej pokožky tak si ho natriem a aspoň na určitý čas je pokožka jemnejšia a hydratovaná ale ten efekt nie je dlhodobý síce sľubuje 48 hodinovú hydratáciu ale mne sa to nejako nezdá. Ten jeden deň by som mu dala ale dva určite nie. Ľahko sa rozotiera a stačí použiť len malé množstvo. Ak ho použijete viac tak sa do pokožky tela všetok akoby nevpil.
Skúšala som ho aj na rukách ale tam trvalo dlhšie kým sa úplne vpil takže je lepšie ho použiť, keď viete, že v najbližšej dobe nebudete nič robiť.

Má byť vhodný pre všetky typy pleti (a to aj pre citlivú pleť)má byť hypoalergénny, bez parabénov a farbív. Obsahuje chia semienka.

V skratke. Ja si už ďalšie balenie nekúpim ale toto určite vypotrebujem aspoň na telo. Na rukách a tvári ma proste neoslovil. Ale na telo je podľa mňa dobrý a za super cenu.


A čo Vy? Skúšali ste ho? A ako ste s ním spokojné? Rada si prečítam vaše skúsenosti v komentároch :-)

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Krém jsem nezkoušela, ale škoda, že ti moc nesedl.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tento krém mám také a jsem s ním spokojená, nanáším ho jen na tělo. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.