Preskočiť na hlavný obsah

Dulcia - Očný krém s kofeínom nočný

Ahojte.

Dneska by som Vám rada napísala svoju skúsenosť s jedným malým krémom. Musím sa priznať,že popri práci nemám veľmi čas na spánok. Práca na zmeny je náročná a nemám dostatok spánku, keďže potrebujem aj čo to porobiť doma a mám ešte aj nejaké iné veci na práci. Najhoršie je,že po nočnej sa cez deň nedokážem poriadne vyspať. A tak keď som minule robila objednávku z biobeauty tak som si tam všimla tento krém od Dulcie. Pred tým som o ňom toho veľa nepočula ale rozhodla som sa,že za skúšku nič nedám.




Tento krém je v maličkom 10 g kelímku modrej farby. Na začiatku som si povedala, že tento krém asi dlho nevydrží, keďže je to fakt maličké ale časom som prišla nato, že toho krému nie je potrebné dávať na očné okolie veľa a že ani častým používaním veľmi ten krém neubúda.



Určite som nečakala zázrak po prvom použití a tak ho určite nečakajte ani Vy ale používam tento krém pred každým spaním a musím povedať, že moje oči už nie sú až také opuchnuté ako boli kedysi. Je to fakt maličký zázrak a ja som s týmto krémom veľmi spokojná. Po prebudení nie je na mňa až taký hrozný pohľad. Oči už nie sú až tak veľmi opuchnuté. Samozrejme,že opuch nezmizol úplne pretože žiaden krém,maska a podobne Vám k tomu nepomôžu. Pomáha len kvalitný spánok a veľa vody. Ja sa snažím okabátiť svoje telo aspoň dostatkom tekutín a keď to ide, tak aj spánkom. Preto niekedy cez víkend spím dlhšie ;-)
Ak aj Vy máte problém s opuchnutými očami tak si tento krém určite skúste kúpiť. Je to skvelý pomocník a takmer z neho neubúda. Na očné okolie stačí vmasírovať malé množstvo krému.
A ešte jedna taká maličkosť. Tento krém má krásnu vôňu kávy. Vždy, keď si dám tento krém tak je to aj pre mňa taký voňavý relax.



Cena je prijateľná a to 9,90 eur v BioBeauty
Takže ja by som Vám určite tento krém odporúčila. Podľa mňa nebudete ľutovať.
S pozdravom Zuzka ;-)

Komentáre

  1. Krém vypadá zajímavě a vůni kávy miluju. ale asi nebude určený pro mně, nemívám opuchlé oči. Spíše bojuju s mimickými vráskami

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to máš dobré, že nemáš opuchnuté oči :-)

      Odstrániť
  2. Vždy som chcela vyskúšať túto značku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to aj ja :-) A som rada,že som vyskúšala práve tento krém :-)

      Odstrániť
  3. Krém mám a jsem s ním taky dost spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám načaté posledné balenie môjho očného krému od biodermy a časom sa možno dopracujem aj k tomuto, lebo chcem vyskúšať aj od ziaji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten od Ziaji som pokukovala aj ja :-) Možno si ho kúpim po tomto :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.