Preskočiť na hlavný obsah

BrandNooz box - Február 2016

Ahojte!

Včera mi prišiel ďalší Brandnooz box. Musím povedať, že tento box sa im podľa mňa vydaril. Je tam pre mňa dosť noviniek. No a teraz sa poďme pozrieť čo som tam vlastne objavila.



1. Bohemia - Vrrruby!

Ja osobne si samozrejme raz za čas dám nejaké tie chipsy a vrúbkované mám najradšej. Určite si ich ešte dneska s manželom otvoríme a ochutnáme.
Cena: 39,90 Kč





2. Havlík - Tyčinky Kornspitz



Sú to tyčinky, ktoré obsahujú 6% vlákniny. Už sa veľmi teším na vyskúšanie.
Cena: 16, 90 Kč



3. 7 days - cake bar jahoda

Túto pochúťku určite pozná každý z Vás. Takže túto vec neberiem ako novinku. Ale vôbec mi nevadí, že tu je. Aj keď ja osobne tieto veci nejem.Cena: 7,90 Kč



4. Wasa - Sandwich syr s paradajkami a bazalkou


Je to zdravá desiata, ktorá určite poteší. Ak mi bude chutiť tak si ju určite budem kupovať aj sem tam do práce. Je ešte jeden druh a to smotanový syr.
Cena: 24, 90 Kč

5. Racio - Toast multigrain

Takéto toasty mám veľmi rada takže ma veľmi týmto výrobkom potešili.Cena: 32,90 Kč


6. Boneco - Majolka

Myslím, že táto majonéza už bola v nejakom boxe. Ja majonézu nepoužívam ale, keďže už ju mám doma tak sa pozriem po nejakom recepte aby som ju využila. Ak máte nejaký typ na jedlo čo sa s ňou dá pripraviť, budem rada ak sa podelíte v komentári :-)Cena: 24, 90 Kč

7. Lipton - Lemon & ginger

Citrón a zázvor je skvelá kombinácia takže na tento čaj sa určite teším. Teraz je aj také všelijaké počasie, takže večer určite dobre padne šálka dobrého čaju.
Cena: 49,90 Kč


8. Semtex - Granát

Je to nová limitovaná edícia. Je jemne perlivý s chuťou granátového jablka.
Cena: 35, 90 Kč


9. White Bear - Apple, Strawberry

Je to nealkoholický sladový nápoj.
Má to byť veľmi špecifický, nealkoholický, zdravý nápoj.
Cena: 24, 90 Kč


7. Lipton - Lemon & ginger


Citrón a zázvor je skvelá kombinácia takže na tento čaj sa určite teším. Teraz je aj také všelijaké počasie, takže večer určite dobre padne šálka dobrého čaju.
Cena: 49,90 Kč


Plus tam bol aj darček a to Mentos Soda mix.

Tak ako sa Vám tento box páči? Čo Vás najviac zaujalo?

S pozdravom Zuzka :-)



Komentáre

  1. Neskutočnú mám práve chuť na čipsy :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si včera s manželom dala tieto a boli fakt chutné 😁 Fajne slané 😁

      Odstrániť
  2. Tento box je podle mě vážně hodně povedený! :) Nejvíc mě zaujaly Wasa Sandwich. Ještě jsem je nikde neviděla, ale moc ráda bych je ochutnala, takže se po nich asi mrknu. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj mne sa pozdáva. Tie som nevidela ešte ani ja ale som na nich dosť zvedavá ☺

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.