Preskočiť na hlavný obsah

Spotrebované výrobky

Ahojte!

Dneska po 1. krát zverejním na blogu moje spotrebované produkty. Sú to spotrebované výrobky za posledné mesiace minulého roku. Ako vidíte je tam viac šampónov ale to len preto, lebo som chcela spotrebovať všetky čo doma mám aby som mohla začať používať bio šampón :-)

Tak a tu je moja zbierka spotrebovaných výrobkov:







Linteo Elite odličovacie kozmetické tampóny (80ks). Píše tam, že obsahujú extrakt z aloe vera. Ja to nejako neviem posúdiť či tam je alebo nie. Jedná strana tampónu je vrúbkovaná a je vhodná na poriadne vyčestenie pleti. Druhá strana je zelená a jemná na dokočenie čistenia. Sú dostatočne pevné, netrhajú sa a dobre absorbujú tekutiny.
Odporúčam!

Bellawa kozmetické tampóny (80ks). Sú bavlnené a vhodné na odličovanie. Kvalitou nie sú až také dobré pretože sa rozpádajú. Moja najväčšia chyba bola, keď som si s nimi chcela odlakovať nechty. Katastrofa :-D
Neodporúčam!

Balea čistiace vlhčené utierky (25ks). Majú príjemnú vôňu grepu ale žiaľ keby som sa s nimi chcela poriadne odlíčiť tak by som spotrebovala asi celé balenie.
Neodporúčam!

Bioderma micerálna voda Sébium H2O. Tak táto micerálka je úplne najlepšia akú som kedy mala. Čistí poriadne a neštípe oči. Po použití ju na pleti nie je vôbec cítiť a nezostáva ani pocit pnutia.
Odporúčam!

Dermacol Aroma Ritual melónový. Jeden z najlepších sprcháčov od dermacolu. Krásna vôňa a raz za čas si ho rada kúpim. Pokožku nevysušuje - aspoň nie moju.
Odporúčam!

Balea sprchový gél Cool Blossom a Frozen Breeze. Tieto sprchové gély sú z limitovanej edície a mňa ich vôňa očarila, hneď na prvé ovoňanie v obchode. Cool Blossom má energickú vôňu pomaranču. Je to fakt dobré na prebudenie zmyslov. Sprchovala som sa s ním hlavne po práci na prebratie.
Frozen Breeze na mňa zase pôsobí upokojúco. Má príjemnú sladkú vôňu malín a fialiek. Je veľmi dobrá pred spaním.
Obe sprchove gély odporúčam!

Balea šampón Cool Blossom som si kúpila pre jeho vôňu. Je taká istá ako má aj sprchový gél z tejto limitovanej edície.  Tento šampón mi v podstate vyhovoval. Nič by som mu nevytkla....jedine možno to, že na vlasoch ho nebolo veľmi cítiť.
Odporúčam!

Schauma posilňujúci šampón. Tentoo šampón mi dal trochu vlasy dokopy. Po jeho používaní vyzerali krajšie a lepšie. Vôňa je veľmi príjemná - pripomína mi orient.
Odporúčam!

Balea vyhlazujúci šampón a kondicionér. Za mňa sú oba tieto výrobky v pohode. Pokožku hlavy mi nedráždili. Len som nejako ten vyhladzujúci efekt nevidela. Za mňa normálny obyčajný šampón a balzám.
Tu neviem či mám odporúčať alebo nie.

Avon advance techniques. Je to nezmývateľná kúra s marockým argánovým olejom. Mne tento olej veľmi vyhovuje. Vlasy po ňom krásne voňajú a ľahko sa rozčesávajú. A hlavne vyzerajú aj zdravšie.
Odporúčam!

Gliss Kur Liquid silk. Tento sprej je super na poškodené vlasy. Ľahko sa rozčesávajú a krásne voňajú. Tento sprej si kupujem už dlho a je fakt super. Určite neoľutujete ak ho vyskúšate.
Odporúčam!

Catrice Nude Illusion make up je pre mňa dobrý make up, ktorý mi vyhovuje. Mám odtiene 010 Nude Ivory a 020 Rose Vanilla. Oba mi vyhovujú či už oddelene alebo aj namiešané. Ja nemám nejaké problémy s pleťou takže nepotrebujem nejaký extra krycí make up. Tento ma krásny prirodzený a vyhladzujúci exekt na pleti. Ani ho nie je vidno.
Odporúčam!


Colgate zubná pasta. Tak a túto zubnú pastu používam s manželom väčšinou. Nejako sme si na ňu zvykli ;-)
Odporúčam!


Tak toto sú moje spotrebované výrobky!


Komentáre

  1. Dermacol sprcháč s melónom milujem, pripomína mi vôňu žuvačiek:) a tie Baleácke voňajú úžasne!
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to veľmi super článok :D spreje od Giss Kur sú musím potvrdiť naozaj skvelé a na tej make-up sa mrknem :D
    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som ten olej na vlasy od Avonu ale od Balei vonia ešte krajšie a dokonca je ho viacej. Zistila som že oleje ani nič podobné na vlasy nepomáha už ho používam vyše roka a končeky su zlámane aj tak, čiže len podstrihávať asi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Balea olej mám tiež a je super :-) No na končeky pomáha už len podstrihavanie :-) Ale tie oleje sú super na vlasy pre lesk a ľahšie rozčesávanie...a ten Balea olej ma fakt super vôňu ;-)

      Odstrániť
  4. No a já akorát mám ty vlhčené čistící ubrousky od Balei v zásobě ve skříni. Jsem tedy zvědavá, jak budou vyhovovat mě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja nie som zástanca týchto vlhčených čistiacích utierok...používam ich fakt len v nutnom prípade, keď niekde cestujem a tak.

      Odstrániť
  5. Chválím rozhodnutí používat bio sampon:-) z limitky Balea mam tělove mléko a líbí se mi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No používam ho už tri týždne a zatiaľ veľká spokojnosť :-) aj s kondicionérom :-)

      Odstrániť
  6. Balea sprchace jsou pro me super.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sprcháče od Dermacolu jsou vážně skvělé. Sice mám v poslední době raději neovocné, nesladké od Dove nebo od Nivei, ale když chci změnu, pokaždé sáhnu po těhle. Voní mi snad úplně všechny. :) A s micelárkou od Biodermy mám bohužel špatnou zkušenost. Nějak mi nesedla, takže ji dopoužíval přítel. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to áno..sú super :-) No s tou Biodermou...nemôže všetko každému sadnúť :-)

      Odstrániť
  8. Okrem Balea sprcháčov (aj keď nie tieto) som asi nič neskúšala, ale vyzuerá to na fajn vecičky :)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkný článek :) žádný z těchto produktů jsem nezkoušela, ale ráda bych vyzkoušela ten makeup od Catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.