Preskočiť na hlavný obsah

Soaphoria ChilloTab - pleťová naparovacia tabletka



Ahojky krásky :-)

Už je len pár dní do Vianoc....ani sa mi nechce veriť ako to rýchlo zbehlo. Ja už len zajtra do práce a večer idem na posedenie s kolegami :-) Bude to po 1 krát čo niekde tak idem tak som zvedavá aké to bude. A v sobotu večer už idem na Slovensko! Super :-) A potom začína veget.....
A čo Vy? Ako ste na tom? Dúfam, že si nájdete čas a prečítate si tento článok napr. pri kávičke alebo čajíku ;-)

Táto recenzia je na jednú super vecičku a tou je naparovacia tabletka. Ono sa hovorí, že naparovanie je veľmi prospešné pre pleť. Naparovanie je pre mňa aj tak trošku nostalgická záležitosť. Pripomína mi časy, keď som bola malá a bola som chorá. Vtedy ma mamka vždy donútila sa naparovať nad harmančekom. Vtedy som to nemala rada ale teraz to naparovanie milujem!

Mám doma dve balenia tabliet. Ale na Slovensku ma už čakajú ďalšie. Presnejšie mám ChilloTab a HerbaTab.

ChilloTab popis od výrobcu:

"To najbrutálnejšie, čo ste doteraz mohli pocítiť na pleti! Chladiace bylinné extrakty Vám vniknú do pórov, čo Vám dodá ten nádherný osviežujúci pocit, ktorý trvá a trvá a trvá! Chillotab je inšpirovaný produktom Chillophoria maska čistič. Čajovník, mäta prieporná a kučeravá a gáfor spolu s ricínovým olejom pomôžu problematickej alebo zmiešanej pleto so sklonom k akné. Harmanček má antiseptické vlastnosti, upokojuje a pomôže pri hojení rán. "

Takže obe tabletky sú zabalené v priesvitnom obale, kde sú etikety s názvom a popisom produktov. Musím povedať, že HerbaTab som ešte nevyskúšala takže Vám tu nebudem písať. Zatiaľ ma dosť očarila ChilloTab a tak používam ju. V balení sú dve tablety. Trošku sa trošia ale myslím si, že to nie je až taká katastrofa. Jednoducho som zvyšok tablety vysypala do nádoby s vodou.


Použitie:

Naplňte stredne veľkú nádobu s horúcou vodou (ja mám lavórik) a dajte do nej Tab (tuhú pleťovú vodu). Tab začne šumieť a vyvolá blahodarnú paru. Ihneď prikryte uterákom hlavu a nechajte šumieť, vyparovať a vstrebávať prírodné extrakty, bylinky a ďalšie aktívne látky obsiahnuté v produkte, ktoré napomáhajú nastoliť rovnováhu pleti. Nezabudnite, že nemôžte byť veľmi blízko tej nádoby, pretože by Vás para mohla spiecť a to určite nechcete. A samozrejme si musíte nechať aj otvor ale myslím si, že to Vám nemusím písať.

ChilloTab má príjemnú sladkú vôňu. Samozrejme je z nej cítiť bylinky. Táto tableta zanechávala na pleti chladivý pocit. Taký osviežujúci. Naparovala som sa len pár minút....nie je potrebné nad tým sedieť hodinu ;-)

Túto tabletu určite odporúčam každému kto chce pre svoju pleť niečo prospešné spraviť ale aj tomu, kto si chce oddýchnuť a chce trošku zrelaxovať pri peknej vôni. Táto chvíľka bude len a len pre Vás. 

Pleť je po použití viditeľne čistejšia. Póry sa otvoria a na nose mi zmizlo aj pár čiernych bodiek. Vyzerala som zdravšie a sviežo. Ja sa rada naparujem, hlavne po poslednej nočnej. Vtedy potrebujem dosť hydratácie ale aj poriadne vyčistenie pleti. Pleť nevyzerá až tak unavene po tých všetkých nočných. A ďalším plusom je, že tvár je jemnejšia aj na dotyk. Za mňa je to super vecička a teším sa na ďalšie druhy. 

Takže celkovo by som túto tabletu určite odporúčala! Kto ju ešte nevyskúšal tak skúste. Podľa mňa neoľutujete.

Ja si tieto tablety kupujem v e-shope BioBeauty ale majú ich vo viacero obchodoch a samozrejme, že ich majú aj na svojej stránke http://www.soaphoria.sk/ 
Cena je 2 /54,06 Kč za jedno balenie (2 tablety v balení).

A aký máte názor Vy na naparovanie? :-) Budem rada za každý komentár :-)

S pozdravom Zuzka.

Komentáre

  1. Mám z napařování trochu strach, protože se bojím, že otevřené pory se nemusí zavřít. Dřív jsem tuto metodu občas dělala a je pravda, že to hezky vyčití plet. Tak nevím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak mám povedať úprimne tak som s týmto ešte problém nemala. Ani som nad tým nejako neuvažovala....hm teraz si mi dala chrobáka do hlavy :-)

      Odstrániť
  2. Ja mám tieto tablety doma, ale ešte som sa k nim nedostala. Niekedy som si naparovala tvár len horúcou vodou so žihľavou, tak som zvedavá, či tabletky budú rovnako dobré. A tých otvorených pórov by som sa nebála, veď predsa keď ich horúca para otvorí ,tak studená voda ich musí zatvoriť :). Aspoň podľa mňa ,ja som to nikdy moc neriešila :D.
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.