Preskočiť na hlavný obsah

Raz za čas sa aj na mňa šťastie usmeje :-)

Ahojte! :-)

Dnešný príspevok nemá byť o chválení ale o tom, že by som sa rada s Vami podelila o radosť, ktorú momentálne mám. V minulom mesiaci a aj v tomto som sa zapojila do pár súťaží a niekedy sa na mňa aj to šťastie usmialo :-)

Tu je pár fotiek mojích výhier :-) Ak chcete aj Vy niečo vyhrať tak máte u mňa možnosť! :-) Stačí si pozrieť na mojom blogu príspevok, kde prebieha GA :-)


Ako prvé som vyhrala ešte v novembri tieto krásne veci na ruky :-) Lakov nie je nikdy dosť. A na ten Evelin 8v1 sa veľmi teším. Nikdy som to ešte nemala a určite sa s Vami podelím aj o svoje skúsenosti s týmto SOS lakom.
Tento balíček som vyhrala u Petry na blogu


Ďalší balíček mi prišiel od Barborky z blogu Musím povedať, že to bolo krásne prekvapenie. Vyžrebovala ma na moje narodeniny čo ma veľmi potešilo :-) A ten balíček....no wow. Mám tam krásne všetko popísané. Plus som dostala aj dva náramky, ktoré vyrobila :-) A tie sú fakt neskutočne krásne. Prihodila mi tam aj čokoládku a vzorky :-)




Ďalší plný balíček kozmetiky som vyhrala u Anny na blogu Všetko určite využijem a už sa veľmi teším na skúšanie :-) V balíčku bol aj ručne písaný odkaz čo ma potešilo :-)





Potom som vyhrala u Mišky v adventnom kalendári, kt. je na jej blogu Tento mi prišiel dneska a už si aj pripravujem lavor na nôžky, aby si trochu po práci v tejto soli oddýchli.



Nakoniec som deň pred svojimi narodeninamy vyhrala v adventnom kalendári Remington na FB tento super zastrihávač. Zajtra ma manžel narodeniny takže to bude preňho ďalší darček :-) Keď vyskúša napíšem Vám ako u neho obstál ;-)
Ak tam ešte nie ste zaregistrované tak šup, šup :-) Ešte máte možnosť niečo super vyhrať ;-)


Tak to je asi tak všetko čo som v poslednej dobe povyhrávala :-) Zo všetkého sa veľmi teším a každému veľmi pekne ďakujem za takéto super vecičky :-)

Prajem pekný zvyšok dňa

S pozdravom Zuzka :-)







Komentáre

  1. ty jo, vidím, že se na tebe Štěstěna pořád smála :-) To je skvělé. Právě teď jsem se zapojila do pár soutěží a pořád doufám, že aspon v jedné vyhraju. Krásný den.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to áno :-) Teraz sa to nejako nakopilo :-) A niekedy sa zapojím do milión súťaží a nikde nič nevyhrám! :-D Tak Ti držím prsty a určite sa zapoj aj do tej mojej ;-) Budem rada :-) Krásny večer prajem! :-)

      Odstrániť
  2. vau super že sem tam sa usmeje štastie? podla mna ty maš šťastia viac než dosť na toto :) no ten zastrihavač je paradny teda, a vyžrebovanie akurat na narodeniny to poteší:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak teraz to tak nejako vyšlo :-) No tak to áno! :-) Potešilo a poriadne :-)

      Odstrániť
  3. waaaau tak to si super vyhrala :)) a ten vosk aloe water je najlepší!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to áno :-) Zo všetkého mám veľkú radosť :-) Ešte som ho nemala tak sa teším až si ho zapálim! :-)

      Odstrániť
  4. No tak toto si mal a teda naozaj obrovské šťastie :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fúha, to si mala neskutočné šťastie:)...gratulujem ti!...všetky balíčky sú krásne:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. Ja som rada, že som mala možnosť ho u Teba vyhrať :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.