Preskočiť na hlavný obsah

Raz za čas sa aj na mňa šťastie usmeje :-)

Ahojte! :-)

Dnešný príspevok nemá byť o chválení ale o tom, že by som sa rada s Vami podelila o radosť, ktorú momentálne mám. V minulom mesiaci a aj v tomto som sa zapojila do pár súťaží a niekedy sa na mňa aj to šťastie usmialo :-)

Tu je pár fotiek mojích výhier :-) Ak chcete aj Vy niečo vyhrať tak máte u mňa možnosť! :-) Stačí si pozrieť na mojom blogu príspevok, kde prebieha GA :-)


Ako prvé som vyhrala ešte v novembri tieto krásne veci na ruky :-) Lakov nie je nikdy dosť. A na ten Evelin 8v1 sa veľmi teším. Nikdy som to ešte nemala a určite sa s Vami podelím aj o svoje skúsenosti s týmto SOS lakom.
Tento balíček som vyhrala u Petry na blogu


Ďalší balíček mi prišiel od Barborky z blogu Musím povedať, že to bolo krásne prekvapenie. Vyžrebovala ma na moje narodeniny čo ma veľmi potešilo :-) A ten balíček....no wow. Mám tam krásne všetko popísané. Plus som dostala aj dva náramky, ktoré vyrobila :-) A tie sú fakt neskutočne krásne. Prihodila mi tam aj čokoládku a vzorky :-)




Ďalší plný balíček kozmetiky som vyhrala u Anny na blogu Všetko určite využijem a už sa veľmi teším na skúšanie :-) V balíčku bol aj ručne písaný odkaz čo ma potešilo :-)





Potom som vyhrala u Mišky v adventnom kalendári, kt. je na jej blogu Tento mi prišiel dneska a už si aj pripravujem lavor na nôžky, aby si trochu po práci v tejto soli oddýchli.



Nakoniec som deň pred svojimi narodeninamy vyhrala v adventnom kalendári Remington na FB tento super zastrihávač. Zajtra ma manžel narodeniny takže to bude preňho ďalší darček :-) Keď vyskúša napíšem Vám ako u neho obstál ;-)
Ak tam ešte nie ste zaregistrované tak šup, šup :-) Ešte máte možnosť niečo super vyhrať ;-)


Tak to je asi tak všetko čo som v poslednej dobe povyhrávala :-) Zo všetkého sa veľmi teším a každému veľmi pekne ďakujem za takéto super vecičky :-)

Prajem pekný zvyšok dňa

S pozdravom Zuzka :-)







Komentáre

  1. ty jo, vidím, že se na tebe Štěstěna pořád smála :-) To je skvělé. Právě teď jsem se zapojila do pár soutěží a pořád doufám, že aspon v jedné vyhraju. Krásný den.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to áno :-) Teraz sa to nejako nakopilo :-) A niekedy sa zapojím do milión súťaží a nikde nič nevyhrám! :-D Tak Ti držím prsty a určite sa zapoj aj do tej mojej ;-) Budem rada :-) Krásny večer prajem! :-)

      Odstrániť
  2. vau super že sem tam sa usmeje štastie? podla mna ty maš šťastia viac než dosť na toto :) no ten zastrihavač je paradny teda, a vyžrebovanie akurat na narodeniny to poteší:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak teraz to tak nejako vyšlo :-) No tak to áno! :-) Potešilo a poriadne :-)

      Odstrániť
  3. waaaau tak to si super vyhrala :)) a ten vosk aloe water je najlepší!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to áno :-) Zo všetkého mám veľkú radosť :-) Ešte som ho nemala tak sa teším až si ho zapálim! :-)

      Odstrániť
  4. No tak toto si mal a teda naozaj obrovské šťastie :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fúha, to si mala neskutočné šťastie:)...gratulujem ti!...všetky balíčky sú krásne:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. Ja som rada, že som mala možnosť ho u Teba vyhrať :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.