Preskočiť na hlavný obsah

Avon báza pod tiene


Ahoj, myslím si že túto bázu už veľa z Vás pozná a že ju nemusím až tak dôkladne predstavovať. Na trhu je už dlho ale ja som si ju odvážila kúpiť ešte len pred pár mesiacmi. No a moje testovanie bolo snáď dostatočné aby som Vám dokázala napísať svoje pocity z tejto bázy.
Túto bázu som si kúpila v Avone ale viem, že ju predávajú aj v e - shopoch.


Najhoršie je, keď si namaľujete oči a ste na seba hrdá a po istom čase sa Vám tie tiene začnú zliezať do jednej čiary. Aby sa Vám to nestalo a aby tiene vyzerali krajšie a výraznejšie určite si kúpte nejakú bázu pod očné tiene. Ja som si kúpila túto z Avonu a musím povedať, že ma milo prekvapila.



Balenie je maličké a báza sa nachádza v sklenenej mištičke. Tento obal bol ešte zabalený v malej papierovej krabičke, čo vyzeralo veľmi milo ( obal už žiaľ nemám) Ja mám odtieň Light Beige.

Konzistencia je penová a veľmi ľahko sa s ňou pracuje. Stačí použiť len trošku. Na viečku sa prispôsobí a zanechá ho matné.

Farbu tieňov dosť zvýrazní a predĺži ich výdrž. Z tieňov sa Vám už nestane jedná veľká čiara.
Snáď je vidno rozdiel :-) Hl. rozdiel je viditeľný hlavne pri odlíčení :-) Tiene s bázou idú ťahšie dole.

Za mňa je to super lacná vecička, kt. určite vo svojej kozmetickej taštičke oceníte.
Určite si ju kúpim znova.

A čo Vy? :-) Akú bázu používate?

Komentáre

  1. vau tak to je rozdiel, a mne sa tiež robi čiara ale možno zaleži aj od tieňov niektore kvalitnejšie to tak nespravia ale človek nikdy nevie pokiaľ samozrejme nevyskúša.. bazu som obzerala už davnejšie možno si ju niekedy kupim ked bude treba lebo sa nejako výrazne neličim momentalne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som túto bázu taktiež mala a asi ako jedna z mála som s ňou nebola vôbec spokojná. Teraz som si kúpila primer od Catrice, predtým som mala z e.l.f.-u.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok :D chystám sa aj si kúpiť nejakú bázu pod make-up :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle bazi jsem mela, mozna dokonce jeste mam, je dobra, ale na sussi vicka, na mastnejsich vickach nedrzi.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já o ní slyším poprvé, ale líbí se mi, že svůj účel splnila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tuhle bázi doma máme a je to moje snad jediná, protože báze moc nepoužívám, ale musím si nějaké pořídit :D

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.