Preskočiť na hlavný obsah

Melónové potešenie v sprche ;-) A nezabudnite, že na blogu ešte stále prebieha GA :-)

Ahojky kočky! :-)

Ako sa máte. Ja sa bohužiaľ tej choroby fakt neviem zbaviť. A žiaľ do práce chodiť musím a tak mi veľa času na písanie a skúšanie nových vecí nezostáva. Som rada, keď si môžem dať čajík a pospať si. Samozrejme, že okrem toho musím aj variť a pratať ale môj manžel nie je žiaden leňoch takže to nie je až také hrozné :-) A čo Vy ako sa máte? Ako na Vás doľahá takéto "super" počasie, ktoré momentálne je? Myslím si, že aj keby som nebola chorá tak toto počasie by ma do postele určite pripútalo :D "Zbožňujem" daždivé dni! No ale dosť bolo kecania. Prejdime k menšej recenzii :-)




Takže tento sprchový gél nemusím určite nikomu predstavovať :-) Vyrába ho značka Dermacol. Je na trhu už dlho a omámil ma krásnou vôňou :-) Melón zbožňujem takže, keď som sa rozhodovala aký sprcháč od nich vyskúšam tak moja voľba bola jasná. Úprimne musím povedať, že toto nie je moje prvé a určite ani posledné balenie.
Myslím si, že sa zhodneme na tom, že stačí len trošku gélu aby sme si vytvorili dosť peny na pokrytie a vyumývanie celého tela. Vôňa na telu nie je nejako dlhodobá ale keďže používam krémy tak mi to nejako nevadí :-) Určite to prežijem.
Pokožka je po osprchovaní jemná a určite ju nevysušuje. Je tam aj určitá hydratácia. Ale ja nemám nejakú suchú pokožku takže nemôžem povedať či by tým, kt. majú suchú pokožku tento gél vyhovoval.



Jediné negatívum, ktoré v tomto sprcháči vidím je balenie. Nechápem tieto balenia. Pre mňa sú nepraktické a radšej by som bola ak by ho zmenili. Určite by sa viaceré z Vás potešili ak by neboli tieto. No ale možno niekomu vyhovujú ;-)


Na Slovensku som mala zase Pistáciový a Rebarborovo - jahodový a oba by som Vám tiež odporúčala :-) Určite by ste neoľutovali ak by ste nejaký z nich vyskúšali :-)

Momentálne mám doma od Dermacolu aj iný gél a krém ale o tom až nabudúce ;-)

Inak neviem či ste postrehli ale momentálne majú v e-shope Dermacol akciu 5 kusov AROMA RITUAL (sprcháčov a krémov na ruky) len za 199 Kč. Určite je to fajn akcia. Áno ja viem, že trvá už mesiac ale ja som si to všimla nejako ešte len pred týždňom! :-D

A čo Vy? Máte nejaký? A ako ste spokojné?

Komentáre

  1. Na tento sprcháč pozerám už dávnejšie :D voní fakt skvele keďže aj ja som milovníčkou melónovej vône :D super recenzia :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám doma ten jahodovo rebarborový a jsem spokojená. Melounový bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi som v obchode včera premýšlala že si nakúpim čokoládky aby som dostala ten sprcháč :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.