Preskočiť na hlavný obsah

Dodie´s - Winter time




Ahojte! :-)


Dneska mám už prvú nočnú za sebou a žiaľ ďalšiu pred sebou. No čo už ;-) Najhoršie bolo, že som išla spať o 06:30 a vstala som už o 10:30. Keďže môj muž robí tento týždeň poobede tak som hneď nespala ďalej ako mám vo zvyku ale počkala som kým pôjde do práce a až potom som si opäť ľahla. No teraz som už hore a dúfam, že som aj plná energie ;-) Áno viem, že dneska nemala byť žiadna recenzia ale mala som ju v pláne dať včera ale s mužom sme strážili neterku a tak som sa venovala im :-) Snáď Vám to nebude vadiť :-)



Článok je taký menší a nie je to recenzia na nejakú kozmetiku. Je to recenzia na jeden voňavý vosk, kt. mi tu krásne rozvoniava :-)
 Tento vosk sa ľahko delí, keďže sú v balení 4 srdiečka. Vosk si pálim od kedy som si ho kúpila - t.j. 16.10.2015. Samozrejme nehorí celý čas v kuse ale pálim si ho každý večer aspoň na dve - tri hoďky a aj cez deň si ho s manželom zapálime aby sme si príjemne prevoňali celý byt (je to síce len 2kk ale vôňu je cítiť všade)
Vybrala som si vôňu, kt. sa myslím na toto obdobie veľmi hodí a volá sa WINTER TIME.  V popise je, že to je ručne vyrábaný vonný vosk z palmového vosku s hrejivou vôňou punču. Pred tým som o tejto značke nepočula a len náhodou som na ňu natrafila, keď som si kupovala vosky a lampu. A musím povedať, že určite neľutujem! Pekné balenie, krásna voňa a čo ma prekvapuje tak vážne dlhá výdrž. Musím sa priznať, že som už vypálila 4 čajové sviečky a 5 mi tu momentálne horí. Na obale píše, že má výdrž horenia cca 10 hodín ale mne sa to nejako nezdá. Myslím, že už som za tie dni pálila tento vosk viac ako 10 hodín. Možno je to aj tým, že ja pred pálením vosku a sviečok ich dávam na istý čas ( cca pol hodky) do mrazničky ;-)
Neviem....každopádne by som Vám tento vosk určite odporúčila a aj túto vôňu. Zajtra idem s manželom pozrieť ešte nejaké vosky a určite si vyberiem aj z tejto značky nejakú novú vôňu.




Plusy:
- vôňa
- výdrž
- balenie ( ľahké rozdelenie vosku)
- cena

Mínusy:
- žiaden

No a ešte by som zabudla. Cena tohto vosku bola 39 Kč.

Myslím si, že pokiaľ nevyskúšate neviete o čo prichádzate :-) Podľa mňa určite nebudete ľutovať :-)




A čo Vy? :-) Poznáte túto značku? A ako ste s ňou spokojné? :-)

S pozdravom Vaša Sue :-)





Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.