Preskočiť na hlavný obsah

Essence - all about Greys paletka



Ahojte :-)

Dneska som si pre Vás pripravila menšiu recenziu na túto paletku :-)
Po polroku v Čechách som prišla nato,že nemám žiaden čierny tieň ;-) Samozrejme,že som si svoju paletku,kde som mala aj čierne tiene zabudla na Slovensku :-D No čo už....aspoň som mala ďalší dôvod naštíviť DM ;-)
Pozerala som si tam rôzne tiene, keď som zrazu zbadala túto paletku a hneď sa mi zapáčila :-) A musím uznať,že neľutujem,že som si ju kúpila ;-) Je to novinka od Essence a volá sa All about Greys.


 Keď som ich skúšala na ruke tak už tá pigmentácia nebola až taká super. Ale nie je až taká hrozná :-) Za tú cenu si myslím, že to je celkom prijateľná paletka :-) Jej cena bola myslím 120 korún.



Pod tiene vždy používam bázu a ani pri tejto paletke to nebolo inak :-) Skúsila som ju v piatok po práci lebo k nám mala prísť poobede návšteva,tak som si povedala,že sa trochu poľudštím ;-)
S tienmi sa pracuje jednoducho a ani sa veľmi neprášili. Jedine čierny tieň sa trošku prášil :-)

A tu je výsledok:



A čo Vy? :-) Už ste vyskúšali nejakú paletku od Essence z novej kolekcie? :-) Lebo táto ako viete nie je jediná. Je ich celkom 5: all about NUDES, all about BRONZE, all about ROSES, all about VINTAGE a samozrejme paletka all about GREYS :-)

Prajem Vám pekný zvyšok dňa :-) A užite si krásny večer :-) Žiaľ mňa dneska čaká nočná :-/

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. paletka vypadá užasně
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejakou paletku bych si take rada poridila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne farbičky :) tešim sa na tieto nove paletky , každy ich velmi vychvaluje :) dam ti maly tip , skus tie tiene trošku viac rozmazat... zapoj sa do mojej giveaway ak chceš :D
    http://www.sweetlollipopqueen.blogspot.sk/2015/09/orly-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za radu :-) Potrebujem si kúpiť nejaký štetec :-) Nevieš náhodou aký je dobrý? :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.