Preskočiť na hlavný obsah

Balea deo + nezabudnite, že na blogu prebieha GA

Ahojte.

Prepáčte,že sa neozývam ale to je tak,keď majster dá veľa práce a popritom dá každému voľno. Tak ja tu makám ako debil :-/ Ach až to vo mne vrie!
Dnešná mini recenzia je písaná v práci o výrobku, kt. momentálne používam v práci.
Reč je o tomto deodorante značky Balea. Jeho vôňa je krásna...kúpila som si ho lebo mám sprcháč,kt. vonia tak isto a tá vôňa je proste perfektná - sladká, malinová ;-)



Len žiaľ má to byť deodorant a nie nejaký sprej. A žiaľ úlohu deodorantu nespĺňa! A tá vôňa ma veľmi skoro omrzela. Žiaľ časom mi to pripadalo ako nejaká lacná voňavka.

Teraz ho už používam len do topánok ;-) Je mi ho ľúto len tak vyhodiť :-) Ale ani tam to nie je až taká sláva.

Ja by som si ho už určite nikdy nekúpila :-) Ale kým človek nevyskúša nemôže vedieť ;-)
Do budúcna už vedieť budem! :-)

A čo Vy? Aké máte skúsenosti s Balea deodorantmi?  nak ako sa máte? ;-)

Dúfam, že už čoskoro budem robiť normálne a budem sa môcť venovať blogu na 100 %.



Komentáre

  1. Ahoj Zuzka, pekné od teba, že si si našla čas aj takto v práci :) Ja s Balea deodorantmi zatiaľ skúsenosť nemám, no čítala som už aj pozitívne aj negatívne recenzie, tak neviem, určite závisí aj od vône... Ja mám teraz Fa fresh and dry-lotus flower, na ktorý bol dobrý ohlas, no ja som s ním hodne nespokojná... Našťastie mám kúpený Borotalco deodorant, ktorý už začnem používať a fačko pôjde preč :)

    GIVEAWAY klaudysenjoyment.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky :-) No aj ja si myslím, že to asi záleži aj od vône :-) No mne tiež napr. FA nevyhovovali. Ja mám rada Niveu ale teraz sa tiež chystám kúpiť Boratalco. Všade čítam len dobré recenzie :-) Tak snáď nesklame :-)

      Odstrániť
  2. Nemám a nějak mě upřímně ani nelákají :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja nemám s nimi dobré skúsenosti, na bežný deň podla mňa nie sú dostatočne silné, mne sa zdajú proste slabšie ako iné deo. ,ale voňajú skvelo to musím uznať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No žiaľ je to pravda...jediné pozitívum je vôňa :-)

      Odstrániť
  4. Deodoranty od Balea jsem ještě nezkoušela a vidím, že ani o nic nepřicházím. Musí ale hezky vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No podľa mňa si o nič neprišla ale vône vedia urobiť dobré ;-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.