Preskočiť na hlavný obsah

Moja dovolenka ;-)

Ahojky :-) Ako sa máte? :-) Mne dneska skončila dovolenka  v práci :-) Preto som Vám tu nemala veľmi čas prispievať ale od dneska sa to zmení :-) Teraz by som Vám chcela ukázať len pár fotiek z mojej dovolenky :-)
Najprv sme boli v Plzni :-) Bohužiaľ nemám veľa fotiek pretože asi po hodine čo sme tam boli začalo strašne liať :D A tak sme sa museli rýchlo skryť ;-) Ale aspoň pár fotiek mám :-) A tu sú :-)







Potom sme boli na Karlštejne :-) Môj manžel s kamarátom tam išli pešo 36 km ... ja som si netrúfla :D Musím sa už dostať do svojej kondičky :D Veľmi sa hanbím, že som s nimi nešla ale že som išla vlakom :-/

Inak je Karlštejn veľmi krásny. Aj keď sme nešli na tie okruhy ale flákali sme sa len, aj tak tam bolo krásne :-) Nabudúce už určite pôjdeme aj na nejaký ten okruh :-)










Najedli sme sa v jednej reštike :-) Varili tam fakt úžasne a tie ceny boli fakt super ;-)



A nakoniec tu mám pár fotiek z našej opekačky :-) Boli sme len tu v Komárove ale bolo tu fajn :-) Opiekli sme si špekáčky a urobili sme si živánsku :-) Posedeli sme si trošku pri ohni a bolo to fajn ;-) Mámveľmi  rada opekačky :-) Len cez leto to nie je až také super :-) Lepšie to je v jeseni, keď už nie je tak horúco ;-)



Celý týždeň sme niekam chodili ale fotky sa mi nejako robiť nechcelo :D Chodili k nám aj kamaráti, s kt. sme sa zabavili :-) Škoda len, že ten týždeň ubehol ako voda :-) Žiaľ o chvíľku už musím ísť do práce :-/ A ďalšie voľno až na Vianoce :-/ :D

A ešte jedno by som chcela :-) Tento Cider som si veľmi obľúbila - mňamky ;-) Chutí ako jablkový džús :-)



A čo Vy? :-) Už ste mali dovolenku z práce? :-) Chystáte sa niekde? :-) A Vy školoupovinný? :-) Ako si užívate prázdniny? :-)

My už teraz s manželom plánujeme čo budeme robiť cez víkendy :-) Lebo jedine vtedy máme voľno ;-)

Prajem Vám pekný deň...

Zuzka :-)

Komentáre

  1. Jsem ráda, že jsi navštívila Plzeň a doufám, že se ti u nás líbilo. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Plzeň bola krasna a určite tam ešte prídem :-) Škoda len,že som si ju nemohla prejsť celú :-) Snáď nabudúce nebude pršať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na Karlštejně sem byla sice jen na výletě, ale je to tam krásné...
    terina98.bogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na karlštejně jsem byla.Hrad je krásný! :)


    everythingononepaper.blogspot.com
    Zvu všechny na GIVEAWAY!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.