Preskočiť na hlavný obsah

Balea balzám Sweet Lady






Mňam, mňam. Tak na tento balzám musím povedať, že je super :-) Krásna vôňa :-) Na perách je výdrž dosť dlhá. A aj chutí ;-) Moje pery krásne hydratuje a moje pery sú po ňom vláčne. Mám ho so sebou vždy v práci, kde je hlavne dosť horúco a pery by mi inak popraskali. Ale s týmto balzámom praskanie a suchosť nemá šancu ;-) Zatiaľ sa mi tento balzám veľmi pozdáva a som rada, že ho mám :-) Vyhrala som ho v jednej GA od http://www.lookatmu.blogspot.cz/ a zato jej veľmi pekne ďakujem :-) 

 


Komentáre

  1. Tak ten vypadá skvěle. Jen si nedokážu představit jeho vůni, ale určitě je pěkná, protože jsem ještě nenašla žádný výrobek od Balei, co by nevoněl. :-)
    http://www.blogerky.cz/exkluzivne/vyhrajte-nejlepsi-samoopalovak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to taká sladká vôňa a cítiť tam dosť škoricu :-)

      Odstrániť
  2. miluju balzámy, ale tenhle vůbec neznám
    terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No úprimne :-) Keby som ho nevyhrala tak by som o ňom nevedela asi ani ja :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.