Preskočiť na hlavný obsah

MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM SPF42 PA+++




Moja pleť nemá nejaké veľké nedokonalosti preto som chcela vyskúšať len nejaký krém aby som si nemusela dávať zbytočne make-up a aby som zakryla svoje červené líca :D Takže som si kúpila tento BB krém, o ktorom ste už určite toho dosť počuli.  Mám ho už nejaký čas doma ale recenziu som sa odhodlala napísať až teraz pretože som chcela  mať istotu, keďže to je ázijský krém.
Musím uznať, že sa ľahko rozotiera a vôňa je celkom príjemná. Po nanesení ju skoro nie je vôbec cítiť.  Sľubuje neviditeľné krytie čo si myslím, že aj splňuje - nerobí efekt masky. 
Tento krém hydratuje a zvláčňuje pleť čo mi vyhovuje hlavne teraz v takomto počasí. Mala som ho aj v práci, kde mám dosť horúco a vydržal tých osem hodín v tom hroznom teple. 
Moje jediné problémové miesto na tvári je nos. Ten mám veľmi suchý pretože mám dosť často nádchu. Ale s týmto krémom sa mi na ňom nerobia šupinky ako s niektorými inými. 


A teraz k fľaštičke. No vlastne to ani nie je fľaštička ale tuba aj s dávkovačom. Balenie má 50ml. A stojí 449 českých korún. Dá sa objednať z Missha.cz 
Tu je ukážka dávkovača - za mňa veľké plus :-) 
Ja mám odtieň 21- Light Beige. Na moju bledšiu pokožku je super. 

Na ich stránke píšu, že poskytuje ochranu proti UVA na viac ako 8 hodín. 
V zložení tohoto krému sa nachádza extrakt rozmarínu, olej zo semen ruže a a jojoby, makadamový olej, extrakty vodných rias a kaviáru, kolagen a kyselina hyaluronová, arbutin a adenozin. 
Vďaka svojmu zloženiu podporuje tonus pokožky, robí ju pevnú a vypnutú, hydratuje a vyživuje ju vitamínmi. Vďaka extraktu z harmančeku, má krém aj hojivý a ukľudňujúci exekt. 


No a  ja ho hodnotím veľmi pozitívne. Veľmi ma prekvapil. A môžem Vám ho len odporúčať.



Tak a tu je menšia ukážka z toho na čo sa môžte ešte tento týždeň tešiť, A už konečne dúfam zoženiem aj fotky bytu ako vyzeral pred tým ako som si ho začala zveľaďovať aby som Vám ho mohla ukázať ;-)
A na boku v paneli sa môžte pridať aj na moju Fb stránku :-) Veľmi rada Vás tam uvidím :-)












































Komentáre

  1. BB krém vypadá zajímavě. Já naštěstí nic takového nepotřebuji. A na fotky bytu se těším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.