Preskočiť na hlavný obsah

Brandnooz box

Ahojte. Tak teraz tu mám článok trošku o niečom inom. Určite každá z Vás pozná nejaký ten box s kozmetikou. Ja osobne som si viackrát kupovala LadyBox alebo BioBeauty krabičku krásy. Lenže teraz som objavila box s jedlom. Tak som si povedala, že prečo nie?









Cena bola 220 Kč. A zaručujú, že box má hodnotu 330 Kč. Kuriér mi ho doniesol až domov. Úprimne musím povedať, že tento box sa im veľmi podaril. Veľmi sa teším na ochutnávanie.

Krabička je pekná zelená. A myslím, že nikoho neurazí. Produkty boli pekne zabalené aby sa náhodou nerozbili alebo niečo podobné.






Tento mesiac sa zamerali na grilovanie - čo je určite fajn, keďže je to dosť aktuálna téma. 
A v sobotu idem práve grilovať takže sa mi to veľmi hodí. 

Ako prvé na mňa vykukli marinády. Presnejšie ide o marinády od značky Maggi. Sú tam BBQ marinády na kurča a krkovičku. Potom BBQ marinády + marinovací sačok tiež na kurča a krkovičku. 
A nakoniec tam boli marinády so zmesou na bylinkové maslo a so zmesou na kečup.
Cena: 18,90 Kč

Spak Gourmet Jemný - Tento kečup Vám asi nemusím predstavovať. Je od firmy Spak. Má veľmi lahodnú chuť a plusom je, že je vhodný aj pre bezlepkovú diétu.
Cena: 49,90 Kč

Chupa chups Big babol - Tieto žuvačky určite nemusím nikomu predstavovať. Keď som si ich dala tak som si hneď pripomenula svoje detstvo :-)
Cena: 11,90 Kč

Corny Big Fruit - Môj manžel keď ju uvidel tak si ju hneď zbalil do práce. Musím uznať, že ja takéto tyčinky nemám v obľube ale on si na nej určite pochutná.
Cena: 14,90 Kč
Jumex mango, broskyňa - Keď mám povedať pravdu tak som o týchto nápojoch ani nevedela. Preto sa veľmi teším ako ich ochutnám.
Cena: 18 Kč.
Smarty Black - už dlhšie som po ňom pokukovala ale nikdy som sa nejako neodhodlala ho kúpiť. Tak som rada, že mám túto možnosť.
Cena: 39,90 Kč.
Fernet Hruška - tak o tomto fernete som toho veľa počula a som rada, že mi ho poslali. Zajtra ho určite aj s manželom ochutnáme. Veľmi sa na neho teším. 
Strongbow Gold Apple - pre mňa to je čisto letná záležitosť takže na toto obdobie sa určite veľmi hodí.
Cena: 18,90 Kč.


Tak ja som so svojím prvým Brandnooz boxom veľmi spokojná. A čo Vy? Už ste ho vyskúšali?











Komentáre

  1. Skvělý balíček. Nejvíce by mě zaujaly ty marinády. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Včera sme ich s manželom skúšali a sú vážne chutné :-)

      Odstrániť
  2. Ja tento balicek miluji, jenze jsem v Uk tak bohuzel nemohu objednavat.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja by som zaň asi nedala také peniaze, zaujal ma iba cider :D
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidíš :-) Tak Tebe sa asi do vkusu netrafili :-) Koľko ľudí toľko chutí. Ale ten cider bol fakt chutný ;-) Musím si ho ešte kúpiť :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.